levensvragen

Tien onmisbare inzichten bij rouw

Op verhaal komen bij leven met verlies

verlies

Heb je te maken met rouw?

Als je te maken hebt met rouw is dat niet makkelijk.

Misschien wil je er wel over praten maar weet je niet hoe of met wie.

De mensen om je heen willen je wel helpen maar je zou niet weten wat je kunt vragen door de wirwar van gevoelens en gedachten.

Leven met rouw lukt vaak niet alleen, een steun in de rug kun je wel gebruiken.


Pasklare antwoorden heb ik niet, ik kan wel inzichten geven waarmee jij verder kunt, en een leven met rouw lichter maakt. 


Deze inzichten staan voor je klaar als je zelf met rouw te maken hebt of als je anderen tot steun wil zijn.


Mijn naam is Rijma de Ruiter  - verlies- en rouwbegeleider.

Gratis inschrijven 


levensvragen

Rouwen is niet makkelijk

Er zijn veel goed bedoelde uitspraken over rouw die je niet verder helpen. Bijvoorbeeld 'Je moet het een plekje geven' of 'De tijd heelt alle wonden' 


In deze cursus staan 10 korte geluidsfragmenten die je kunt beluisteren. Neem pen en papier bij de hand zodat je de inzichten kunt op schrijven. 

Iedereen is anders en iedereen heeft een ander verhaal, maar er zijn ook veel overeenkomsten. Herkenning en erkenning geeft dat je je gehoord voelt, waardoor je weer verder kunt. Deze inzichten helpen om rust te ervaren op jouw rouwreis.

Hier inschrijven


Lichter door het leven

Het staat voor je klaar

Schrijf je in en je ontvangt direct de inzichten. 


Waarom bij mij?

Omdat ik van mijn jeugdjaren af opgegroeid ben met veel rouw en verlies. Hierdoor heb ik ervaren welke impact het heeft als je op een ongezonde manier met rouw omgaat. Dit had gevolgen voor mijn  persoonlijk leven maar ook op de mensen om mij heen.

Het is levensgevaarlijk om je rouw te miskennen. Daarom is het belangrijk om rouw op een gezonde manier te doorleven om ook weer door te kunnen leven. 

Lees hier meer over mij.


Schroom niet om hulp te vragen. Je mag mij altijd bellen of mailen. Maak helemaal gratis en vrijblijvend een telefonische afspraak op een tijd dat het jouw uitkomt. Hier kun je een afspraak maken voor Vragenhalfuurtje.


Of stuur een mail info@rijmaderuiter.nl

Warme groet Rijma

levensvragen