verlies en rouw

Webinar

Jouw reis door het land van rouw

5 april 19:00 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Op verhaal komen bij leven met verlies

Als er iemand die veel voor je betekend heeft is overleden, is dat ingrijpend.

Rouw brengt je in de war.

Het maakt je vaak eenzaam. Het kan zomaar zijn dat je de weg kwijt bent. Je komt in 'Het land van rouw'  waar een andere taal wordt gesproken. Het kan gaan over je ouder, partner, kind, broer, zus, opa of oma, vriend(in) of een dierbare collega. Misschien is het kort of al langer geleden.

Met dit webinar krijg je handreikingen en tips. 

Ook als jij anderen tot steun wil zijn ben je van harte welkom.


Je krijgt drie E-book's met inspiratieteksten, opdrachten, tips en handreikingen. Deze helpen om je inzicht, moed en vertrouwen te geven.


Tegelijkertijd gaan we elkaar inspireren, omdat jouw verhaal uniek en waardevol is.  

verlies van gezondheid

Praktisch inspirerend

Alles wat je in dit webinar krijgt aangereikt is praktisch toepasbaar in het dagelijks leven. Voor iedereen zal de invulling anders zijn, want ieder leven is anders.

Deelname tijdens het webinar is helemaal anoniem. Je ziet geen deelnemers, er worden geen namen genoemd, zo kun je helemaal bij je eigen proces blijven thuis op je eigen veilige plek. Je mag delen maar dat hoeft niet, het is helemaal vrijblijvend.

Je krijgt wel toegang tot een online omgeving waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten die ook hun rouwreis maken.

levensvragen

Rouw verwerk je niet

Dit webinar is voor achterblijvers die een dierbare verloren hebben aan de dood. Dit kan korter of langer geleden zijn. Hierdoor kan je leven helemaal in de war en chaotisch zijn. Rouw verwerk je niet, verwerken klinkt alsof het op een dag weg is. Je leeft ermee, je ademt het.

Niemand kan jouw verdriet wegnemen, ik kan je niet beloven dat je niet meer zult struikelen maar wel dat het opstaan steeds beter zal gaan.

Graag wil ik je een hand toereiken.


Ook als je anderen tot steun wil zijn ben je van harte welkom tijdens dit webinar.

Wil jij meedoen?

levensvragen

Perspectief

Dit webinar wil je inzicht geven om je gemis en verlies te verweven met het leven wat verder gaat. Wat ons overkomt kiezen wij niet voor, maar wel hoe we er mee leven. 

Ga je mee op reis om met vallen en opstaan weer grond onder je voeten te voelen. Een manier waar jij op jouw manier leert leven met het enorme verlies waarmee je verder kunt met jouw leven.

Zodat jij je minder eenzaam voelt. Dat je meer inzicht krijgt over wat jouw rust kan geven en je de verbinding met anderen voelt. 

Wat gaan we doen?

1: Jouw verhaal

We beginnen bij jouw verhaal. Het is jouw rouwreis en je gaat zelf ontdekken wat jouw kracht geeft of waar je hulp bij nodig hebt.

Hoe is je reis begonnen en welke bagage neem je mee?

2: Land van rouw

Als je te maken krijgt met rouw en verlies lijkt alles anders, we kijken met andere ogen naar de wereld om ons heen. We zijn terecht gekomen in ‘Het land van rouw’. In je diepste wezen ben je geraakt.

3: Tips en handreikingen 

Rouwen en bouwen, ze gaan hand in hand. Mag je weer genieten? Of heb te maken met belemmeringen? 

Wat helpt jou om door te leven?

Over mij

Dat de dood een onlosmakelijk onderdeel is van het leven heb ik vanaf mijn kinderjaren ervaren. De rouw die ik mee waren voelbaar in relaties. Ik probeerde de pijn te ontwijken en wrong mij in allerlei bochten zodat we ons onbedoeld en ongewild niet aan elkaar zouden stoten. Ondertussen bezeerde ik mij regelmatig. Maar daarover sprak ik niet. Ik vroeg geen hulp en loste het zelf op.


Het is mijn missie om rouw bespreekbaar te maken. Om jouw het vertrouwen te geven dat rouw kan helen en er perspectief is.  

Uit eigen ervaring weet ik hoe moeizaam en ingewikkeld het kan zijn om je eigen unieke rouwreis te maken. De weg is niet makkelijk, maar wel begaanbaar en zeker de moeite waard. Om op jouw eigen manier te leren omgaan met het enorme verlies en waarmee je verder kunt met jouw leven


Je kunt het niet alleen.

Gelukkig hoeft dat ook niet. 

levensvragen
ter waarde van € 35,-
€ 11,-

Dinsdag 5 april  om 19 uur
Doe jij mee?

Je krijgt een mail met een E-Book wat je als werkboek kunt gebruiken. Er staan inspiratieteksten, handreikingen en tips in.


In het webinar neem ik je stap voor stap mee met de start van E-Book 'Jouw verhaal' Daarna kun je in je eigen tempo zelf aan de slag. 


Je hoeft het niet alleen te doen want je krijgt toegang tot een online omgeving waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten die ook hun rouwreis gaan. Daar kun je de verbinding maken met anderen. Daar ben ik op werkdagen ook om jouw vragen te beantwoorden. 


Dat je het zelf moet doen, wil niet zeggen dat je het allen moet doen. 


Doe je mee om samen een verbinding te maken?


  •    Jouw verhaal          
  •      Land van rouw        
  •      Tips en handreikingen
  •      Extra meditatieoefening          Kun je er niet bij zijn? Dan krijg je een replay die je 14 dagen kunt terugkijken.